På kthbok.com använder vi kakor (cookies) för att göra din användarupplevelse bättre.
Genom att fortsätta använda hemsidan accepterar du att kakor används. Du kan läsa mer i vår kakpolicy här
KTHBOK - Begagnad kurslitteratur, Studentlitteratur, Billig kurslitteratur för dig som student på KTH

Sidor

2020-12-20

Användarvillkor på KTHBOK

För att du som användare ska kunna använda sidan på ett tryggt och säkert sätt, och få en optimal användarupplevelse behöver du följa våra användarvillkor.

Allmänt

Användarvillkoren, tillsammans med övriga villkor som finns på kthbok.com (som nedan refereras som “hemsidan”) reglerar användningen av vår tjänst. Tjänsten tillhandahålls av Markus Hilding och Adam Engström (“KTHBOK” eller “vi”). Genom att använda hemsidan och våra tjänster godkänner du Användarvillkoren och förbinder dig till att följa dem. Vi rekommenderar att du läser Användarvillkoren så att du och alla andra användare får en så bra användarupplevelse som möjligt.

Dina personuppgifter

För att du som användare ska kunna använda vår tjänst behöver vi samla in och behandla vissa personuppgifter från dig. Det här görs i registreringsprocessen när du blir medlem och samlas endast in för att tjänsten ska fungera. Du kan läsa mer på sidan personuppgiftshantering om vilken data som samlas in, hur och varför vi gör det, samt hur du som användare går tillväga för att få tillgång till, eller begära att din data raderas.

Vem får använda tjänsten?

För att använda vår tjänst så måste du vara 18 år gammal eller ha målsmans godkännande. Vi ser gärna att endast studenter använder tjänsten men detta är inte obligatoriskt. Tjänsten tillhandahålls inte till personer som tidigare har brutit mot våra användarvillkor.

Annonsering på KTHBOK

För att annonsera på hemsidan så måste du följa våra regler för annonsering. Vi förbehåller oss rätten att ta bort annonser och användare som missbrukar, manipulerar eller använder tjänsterna på ett sådant sätt som bryter mot användarvillkoren och regler för annonsering.

Ändringar i Användarvillkoren

Vi kan komma att ändra våra användarvillkor framöver och kommer då att meddela dig via e-post. De nya användarvillkoren kommer att träda i kraft 30 dagar efter att du blir meddelad om ändringarna och om du ej samtycker till dessa villkor inom tidsramen på 30 dagar så kommer vi att ta bort ditt konto. Sker större ändringar där ditt samtycke krävs så kommer vi dock att inhämta det innan du kan fortsätta använda vår tjänst.

Regler för annonsering

Annonsering på hemsidan får endast ske för böcker i kategorin "kurslitteratur" och häften som är av utbildningskaraktär. Vid annonsering måste du ange titel och pris, vilket är obligatoriskt. Vidare är det rekommenderat att skriva in eventuella författare, ISBN-nummer och en kommentar om bokens skick för att boken lättare ska kunna identifieras av andra användare.

Det är ej tillåtet att annonsera och sälja vidare e-böcker som du har köpt.

Det är ej tillåtet att lägga upp flera annonser av samma bok om du inte har flera exemplar.

Du ansvarar själv som användare för din annons och att din annons inte bryter mot gällande lagar och regler.

Publiceringstid

När du som användare har sålt den kurslitteratur som har annonserats är det ditt ansvar att ta bort din annons så fort som möjligt. Detta då vi vill minimera andelen inaktiva annonser på hemsidan. När du lägger upp en annons har den en giltighetstid på sex månader. När fem månader har passerat kommer du att få en varning via e-post om att annonsen kommer tas bort om du inte loggar in på sidan och förnyar giltighetstiden. Om du inte förlänger giltighetstiden så kommer annonsen att plockas bort när sex månader har passerat.

Kontroll av annonser

Vi förbehåller oss rätten att granska samtliga annonser och att avlägsna en annons om vi anser att den bryter mot annons-villkoren.

Språk

Annonsering får endast ske på svenska och engelska.